foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" РАВНИ

ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" РАВНИ

ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" РАВНИ

ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" РАВНИ

ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" РАВНИ

Get Adobe Flash player

RS Наставник руског језика у Основној школи „Ђура Јакшић“ у Равнима Душко Мијаиловић био је део овогодишње Међународне конференције ,,Очување, подршка и промоција руске културе и језика у иностранству“ која је у организацији Владе Москве одржана у Минску, Белорусија.

Програм конференције је био доста интензиван. Душко је учествовао у округлим столовима, мајсторским радионицама, дискусијама… За учеснике конференције организован је и богат културни програм уз посету Националног академског Бољшој театра опере и балета Републике Белорусије, учешће на музичко-поетским вечерима и размена искустава са колегама из иностранства. 

Драги Душко, надамо се да ће ти знања и искуства који си стекао у Минску користити у даљем раду!

 

RU Замечательный преподаватель русского языка школы «Ђура Јакшић» из сербского города Ужице (Равни) Душко Мияилович принял участие в XII Международной конференции «Сохранение, поддержка и продвижение русской культуры и языка за рубежом» в городе Минск (Республика Беларусь). Организатором конференции выступило Правительство Москвы. 

У Душко была очень интенсивная программа: круглые столы, мастер классы, дискуссии… И конечно же насыщенная культурная программа с посещением Национального академического Большого театра оперы и балета Республики Беларусь, участие в музыкально-поэтических вечерах и знакомства с интересными людьми. 

Дорогой Душко, мы уверены, что Вы привезете с собой много хороших впечатлений!

#Россотрудничество #Rossotrudnichestvo #rsgov #RussianHouse #РусскийДом #RussianHouse #РусскийДомБелград #Образование

 

ЛИНК СА СЛИКАМА