foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" РАВНИ

ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" РАВНИ

ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" РАВНИ

ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" РАВНИ

ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" РАВНИ

Get Adobe Flash player

Учешће на овогодишњој смотри узели су: Мушка певачка група ‘’Јабука’’ из Пријепоља, Мушка и женска певачка група КУД ‘’Кнегиња Љубица’’ из Пожеге, Мушка певачка група ‘’Српски божури’’ из Рибашевине, Мушка певачка група ‘’Луновачка моба’’ из Луновог села, Мушка и женска певачка група Друштва гуслара из Прибоја, Мушка и женска певачка група Друштва за традиционално певање ‘’Извика’’ из Нове Вароши, Мушка певачка група КУД ‘’Наш завичај’’ из Севојна, Мушка и женска певачка група КУД ‘’Дукат’’ из Косјерића, Мушка и женска певачка група ‘’Драгачевски вез’’ из Лучана, Мушка певачка група КУД ‘’Штаваљ’’ из Сјенице, Мушка певачка група ‘’Звуци Кадињаче’’ из Бајине Баште, Женска певачка група УПО ‘’Треће доба’’ из Косјерића, Женска певачка група ‘’Прво зрно сунцокрета’’ из Брекова, ‘’Дрински лађари’’ из Ужица, гуслар Данило Томић из Ужица, кланиста, двојничар и фрулаш Лука Видаковић и мајстор двојница и фрула Ацо Марковић. У ревијалном делу наступиће КУД ‘’Клуб Три’’ из Ужица.

ЛИНК СА СЛИКАМА

ЧЛАНАК НА ПОРТАЛУ ГРАДА УЖИЦА

ЧЛАНАК НА ПОРТАЛУ УЖИЦЕ ОГЛАСНА ТАБЛА

ЧЛАНАК НА ПОРТАЛУ УЖИЦЕМЕДИА

 

 Као и сваке године наша школа је домаћин фолклорној манифестацији која негује и чува наше обичаје. Одржан је 39-ти по реду Сусрет аматерских група у уторак 2. септембра 2019. године. У оквиру манифестације учествовао је велики број фолклорних и певачких група.

 

ЛИНК СА СЛИКАМА

Као и сваке године наша школа је домаћин фолклорној манифестацији која негује и чува наше обичаје. Одржан је 36-ти по реду Сусрет аматерских група у петак 15. септембра 2017. године.

ЛИНК СА СЛИКАМА

Као и сваке године наша школа је домаћин фолклорној манифестацији која негује и чува наше обичаје. Одржан је 37-ти по реду Сусрет аматерских група у понедељак 10. септембра 2018. године. У оквиру манифестације учествовао је велики број фолклорних и певачких група.

 

ЛИНК СА СЛИКАМА