foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" РАВНИ

ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" РАВНИ

ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" РАВНИ

ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" РАВНИ

ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" РАВНИ

Get Adobe Flash player
Родитељу/другом законском заступнику омогућено је да електронским путем искажу интересовање за упис детета у одређену школу преко портала еУправа, путем услуге Исказивање интересовања за упис у основну школу.На поменутом порталу биће доступно електронско заказивање тестирања и уписа деце. Пеко апликације еУпис биће извршено повлачење података о ученику (извод из матичне књиге рођених, евиденција пребивалишта и ИЗИСА о обављеном лекарском прегледу) и упис. Након уписа педагог ће извршити тестирање деце.
Упис деце у први разред основне школе, који традиционално почиње 1. априла, ове године ће, због актуелне ситуације и ванредног стања, почети касније. Уместо уписа, родитељи и други законски заступници ће од среде, 1. априла 2020. године бити у могућности да ступе у контакт са школом у коју желе да упишу своје дете преко нове услуге „Исказивање интересовања за упис у основну школу“ на Порталу еУправа, као и телефонским путем и мејлом. 
Упутство за родитеље Исказивање интересовања за упис у ОШ

КЛИКНИТЕ ОВДЕ ДА СКИНЕТЕ ОБРАЗАЦ

Молимо родитеље да попуне дати образац и попуњен образац пошаљу на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или мејл васпитача Зорице Ивковић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . За све додатне информације можете се обратити путем датих мејлова или секретару школе на број 0607247700.
 
Srdačan pozdrav,
Marija Vejnović- stručni saradnik pedagog
Osnovna škola "Đura Jakšić", Ravni